Fysiotherapie in Hoorn
Nieuwe Steen 50
0229 268 554
Geen verwijsbrief nodig!
info@fysiotherapieinhoorn.nl

Inzamelpunt

Instituut D&C zamelt Inkt-tonercardridges en mobiele telefoons in voor de VOKK.

De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Niet alleen tijdens de behandeling (met bijvoorbeeld de KanjerKetting) maar ook daarna.

Welke merken cartridges kan ik inleveren?
U kunt vrijwel alle merken en typen inkt- en tonercartridges bij ons inleveren. I.v.m. een mogelijke vergoeding voor het goede doel zijn de volgende merken het meest interessant: Hewlett Packard, Canon, Lexmark, Panasonic, Samsung, Dell, Brother. Voor de merken Océ, Sharp, Xerox, Konica Minolta en Toshiba geldt dat deze enkel in de mix met bovenstaande merken ingeleverd kunnen worden.

Welke merken/typen mobiele telefoons kan ik bij Eeko inleveren?
U kunt bij ons alle merken en typen mobiele telefoons inzamelen. I.v.m. een mogelijke vergoeding voor het goede doel zijn de volgende merken het meest interessant: Apple, Blackberry, Ericsson/Sony, HP, HTC, Imate, LG, MDA, Nokia, Palm, Qteq, Sharp, Samsung, SPV/Orange, Toshiba, Vodafone en XDA.

Mag ik een mobieltje zonder batterij inleveren?
Ja.

Mag ik de batterij laten zitten als ik mijn oude mobieltje inlever?
Ja.

Wat doe ik met SIM-kaart, hoesje en oplader?
De SIM-kaart verwijdert u vóór inleveren. Het hoesje en de oplader hoeft u niet in te leveren.

TIP: Zet de telefoon terug naar fabrieksinstellingen voor het inleveren.

Kan ik ook een kapotte mobiele telefoon inleveren?
Ja, dat kan. Hier ontvangt het goede doel een minimale vergoeding voor.

Waar kan ik mijn spullen inleveren?
In de gang van Instituut D&C, gelijk bij binnenkomst.