Fysiotherapie in Hoorn
Nieuwe Steen 50
0229 268 554
Geen verwijsbrief nodig!
info@fysiotherapieinhoorn.nl

Medisch fitness

Welkom bij Hauora Medisch Fitness

Mijn naam is Bryan Warrink, 22 jaar en net afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam.
In mijn afstudeerjaar heb ik de minor Paramedische Zorg gekozen, waarbij ik een jaar stage liep bij de fysiotherapie praktijk van Instituut D&C. Hierbij heb ik patiënten met behulp van oefentherapie begeleid in hun revalidatieproces.

Inmiddels heb ik hier mijn werk van kunnen maken! Ik test patiënten die bij een fysiotherapeut lopen met een specifieke test. Hieruit komt naar voren wat de aandachtspunten zijn waaraan gewerkt moet worden. Heeft u klachten aan uw schouder? Dan kan dit zomaar komen doordat u instabiliteit heeft in uw enkels of knieën. Aan de hand van de uitslag van de test gaan we trainen, om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen bewegen. Dit gebeurt in een één-op-één setting of in small-group verband.

Daarnaast bied ik ook begeleiding op preventieve basis. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Indien u vragen heeft, kunt u mij telefonisch bereiken of mij een e-mail sturen. Zie hiervoor mijn contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Bryan Warrink
Eigenaar Hauora Medisch Fitness
Website Hauora Medisch Fitness
Facebook Hauora medisch Fitness