Fysiotherapie in Hoorn
Nieuwe Steen 50
0229 268 554
Geen verwijsbrief nodig!
info@fysiotherapieinhoorn.nl

ADEM… EN WORDT BETER!

 

ADEM….. En wordt beter!!

 

Wist u dat u (een groot gedeelte van) uw stress en/of spanningsgerelateerde lichamelijke klachten zelf kan doen laten verminderen of verdwijnen door goed op uw ademhaling te letten?

Neem om te beginnen één keer per dag 3 minuten de tijd om rustig te gaan zitten, handen op uw onderbuik te leggen en rustig in te ademen door uw neus, waarbij uw buik zich uitzet naar uw handen. Houdt de adem even vast en adem uit door de mond. Houdt weer even vast voordat u de volgende inademing start.

Moeilijk? Er zijn allerlei apps voor een goede ademhaling te vinden (gratis). Een voorbeeld hiervan is 3 Minute Mindfulness van Zenco. Kies Square Breathing en kies het aantal seconden van ieder onderdeel.

Hulp nodig?
Maak een afspraak met behulp van ons contactformulier: