Fysiotherapie in Hoorn
Nieuwe Steen 50
0229 268 554
Geen verwijsbrief nodig!
info@fysiotherapieinhoorn.nl

10-jarig bestaan Instituut D&C

 

Het is maart 2008 als het businessplan van Instituut D&C klaar is. Taksen en Daniëlle plannen een afspraak bij de Kamer van Koophandel. “Laten we 1 april doen; dan vergeten we die datum nooit meer“, besluiten we samen. Na afloop halen we hazelnootschuimgebakjes om onze nieuwe onderneming te vieren. “Op een vruchtbare samenwerking!”

En zo geschiedde het; nu tien jaar geleden. Er is een hoop gebeurd in ons eerste decennium. Binnen het pand zijn we in 2014 verhuisd van de vierde verdieping onder een plat dak, waar de temperatuur in de zomer op kon lopen tot een schamele 32 graden, naar de tweede verdieping in het andere deel met airconditioning die onze hoofden koel houdt.

Medewerkers kwamen ???? en gingen ???? (Mariëlle, Nick, Sharon, Juh

dit).

Na een rustige periode van vier jaar met zijn tweeën hebben we inmiddels zelfstandige collega’s (Nathan, Bryan, Esther) gekregen met ieder zijn of haar eigen expertise.

Tien jaar later… dat betekent ook twee registratieperiodes van het kwaliteitsregister verder. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk om de patiënt de zorg te geven die hij verdient. Taksen behaalde zijn certificaat echografist van het bewegingsapparaat met Marco Bulsing, studeerde af als Master Manuele Therapeut, deed de cursus Dry Needling (extremiteiten, wervelkolom en hoofd-hals-gebied) en tal van andere kortere cursussen. Daniëlle was al echografist, maar deed naast allerlei korte opleidingen ook de dry needling cursussen met Lars Peetoom.

Naast onze beroepsgerelateerde vooruitgang zijn er ook tal van persoonlijke ontwikkelingen geweest; Zowel Daniëlle als Taksen zijn verhuisd. De kinderen van Daniëlle hebben de basisschool voor de middelbare school verruild. De oudste zit volgend jaar zelfs al in het examenjaar en wil daarna geneeskunde gaan studeren. Kleine kinderen worden groot…

Taksen is net papa geworden van een wolk van een zoon; Lennox. Wat een spannende tijd was dat, maar we zijn blij en dankbaar dat alles goed is verlopen. Het is een prachtig manneke!

Binnenkort gaan we na tien jaar weg uit dit pand. Een nieuwe toekomst tegemoet. De voorbereidingen zijn nog in volle gang om alles in goede banen te leiden. Als alles definitief rond is, brengen wij uiteraard u als eerste op de hoogte.

Terugkijkend op de afgelopen tien jaar wil ik namens Taksen en mij alle 6121 patiënten bedanken voor hun gestelde vertrouwen in ons. Zonder jullie was het niet mogelijk. Op naar het volgende decennium!

Ik gun jullie gezellige, liefdevolle Paasdagen met hen die jullie lief is!

Daniëlle Clasen-Bos