Spring naar content

Na bijna twee maanden is er een eind gekomen aan een periode van timmeren, schuren, schilderen, stucen, plamuren, behangen, boren, opruimen en schoonmaken. Vooral héél véél schoonmaken.

En dan heb ik het nog niet eens over de inmense klus een praktijk te verhuizen. Hemelsbreed nog geen 200 meter, maar het voelde aan als 200 kilometer.

En dan kijk je nog eens achterom terwijl je de deur van Nieuwe Steen 2 voor de laatste keer sluit. Trots op wat we gepresteerd hebben de laatste tien jaar. De naam die we gemaakt hebben. De fouten waarvan we geleerd hebben. En de visie die we hebben voor de komende tijd.

Taksen en ik zijn gezegend met een goed team om ons heen. Betrokken en ondernemende mensen met het hart op de juiste plaats. Aandacht en zorg voor de patiënt zoals wij dat zelf ook zouden geven. En dan de fantastische mensen die ons pand versterken als gezondheidscentrum; podologie, preventieve geneeskunde, bedrijfsgeneeskunde, logopedie en nog een aantal mooie disciplines in het verschiet. Want als er iets is wat we het afgelopen decennium geleerd hebben, dan is dat jezelf blijven innoveren en afvragen waar en hoe het nog beter kan.

Ik wil zonder namen te noemen, de mensen om ons heen bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden. We zijn jullie enorm dankbaar. Zonder jullie was het niet gelukt.

En nu is het zondagavond 1 juli en morgen begint onze eerste echte behandeldag op onze nieuwe locatie. En we kunnen niet wachten! De koffie staat zoals altijd klaar en u bent van harte welkom!

Taksen de Nijs en Daniëlle Clasen-Bos
Al 10 jaar de trotse eigenaren van Instituut D&C
Nieuwe Steen 50
1625HV Hoorn
0229-268554