Spring naar content

Coronamaatregelen
Gezonheidscentrum Nieuwe Steen

Conform het advies van het RIVM en de beroepsvereniging KNGF is Gezondheidscentrum Nieuwe Steen weer volledig open. Wilt u liever thuis blijven boek dan nu uw video consult.

Wanneer mag u naar de praktijk komen?

Uiteraard allereerst wanneer u het noodzakelijk vindt om behandeld te worden en u het verantwoord vindt om weer de deur uit te gaan voor onze zorg. U en uw gezinsleden dienen wel koortsvrij te zijn (temp <38*C) en u mag geen verkoudheidsklachten hebben zoals hoesten en niezen.

Houd er rekening mee dat wij tussendoor de bank en praktijk desinfecteren, daarom stoppen wij iets eerder dan normaal.

Wij verzoeken u zoveel mogelijk alléén naar de afspraak te komen (indien mogelijk) en maximaal 5 minuten voor tijd de praktijk binnen te komen.

Indien er drie patiënten in de wachtkamer zitten verzoeken wij u in de hal plaats te nemen.

In de wachtkamer vindt u de aangewezen plekken waar u op anderhalve meter uit elkaar kunt zitten. Ook verzoeken wij u gebruik te maken van de reinigingsmiddelen die daar klaar staan voor uw zitplaats.

Wij verzoeken u ons de deuren open te laten maken zodat u zo min mogelijk in contact komt met deurklinken etc. Zo beschermt u uzelf, ons en de andere patiënten.

Wij verzoeken u de anderhalve meter afstand te respecteren totdat u in de spreekkamer behandeld wordt. Fysiek contact tussen therapeut en patiënt is hier onvermijdelijk.

Wij vragen uw begrip voor de onrust die deze uitzonderlijke situatie met zich meebrengt.

Samen staan we sterk en samen kunnen we dit aan.