Spring naar content

Been / voetklachten

Benen en voeten zijn één van de meest belaste delen van het menselijk lichaam. Ze zijn opgedeeld in een groot aantal gewrichten en spieren. Doordat u deze lichaamsdelen zoveel gebruikt, worden uw dagelijkse activiteiten snel negatief beïnvloed er klachten ontstaan. Door podologie/podotherapie en podo-posturaal therapie als dat nodig is, in te schakelen leggen wij de juiste basis onder de voeten voor de rest van het lichaam. Alle therapeuten van Instituut D&C en Gezondheidscentrum Nieuwe Steen behandelen op dezelfde wijze met de door ons ontwikkelde behandelrichtlijnen. De continuïteit van de behandeling kan dan gewaarborgd worden volgens ons protocol. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste inzet van middelen in het behandelplan.

De meest voorkomende been / voet aandoeningen: 

Been / voetklachten? Maak direct een afspraak

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld volgens de laatste inzichten door Fysiotherapie in Hoorn | Instituut D&C. 

Instituut D&C is dé specialist voor begeleiding middels fysiotherapie in Hoorn bij been- en voetklachten. Neem contact op voor meer informatie.