Spring naar content

Fysio Wognum

fysiotherapie kersenboogerdWij bieden fysio nabij Wognum (locatie Nieuwe Steen 50). Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor manuele therapie, echografieDry Needling, preventie training, yoga, en personal training. Wij doen er alles aan om te helpen bij het wegnemen van uw klachten. Wij streven ernaar om de behandeling te vinden waarmee u het best geholpen bent.

Maak direct een afspraak 

Behandelingen bij de Fysio in Wognum

Tijdens uw behandeling bij de fysio in Wognum zijn wij gericht bezig met het zo snel mogelijk oplossen/wegnemen van uw klachten. We zijn naast reguliere fysio gespecialiseerd in veel verschillende klachten/aandoeningen waaronder: gewrichts- en peesaandoeningen, zoals achillespees-, knie-, elleboog-, voet– en schouder.

Ter aanvulling van het lichamelijk onderzoek, maken wij ook gebruik van echodiagnostiek. Op deze manier kunnen onze fysiotherapeuten precies inzichtelijk maken waar uw klachten vandaan komen. Op basis van deze onderzoeken bouwen wij een behandelplan t.b.v. een zo spoedig mogelijk herstel. Ook zorgen wij met eventuele bijstellingen van het behandelplan op basis van continue evaluatie, ervoor dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos en pijnvrij kunt bewegen.

Shockwavetherapie

Shockwavetherapie is meest recente ontwikkeling voor het behandelen van (chronische) pijn en stimuleert het herstelmechanisme van het lichaam. Tijdens uw fysio nabij Wognum zijn wij als een van de weinige in de omgeving bevoegd in het toepassen van deze techniek om uw herstelproces te ondersteunen/versnellen. Schockwavetherapie wordt onder andere succesvol toegepast bij klachten aan de pols, heup, voet, elleboog, hand, achillespees, knie en schouder.

Route

Woont u in de Wognum? Met de auto kunt u binnen 12 minuten bij uw behandelaar zijn. Met de fiets is het een ritje van ongeveer 18 minuten.

 

Openingstijden

Met onze ruime openingstijden kunt u uw behandeling volgen op de tijd die voor u het beste uitkomt. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend op de volgende tijden:

Maandag                     07.30 – 20.00

Dinsdag                       07.30 – 20.00

Woensdag                   07.00 – 21.00

Donderdag                  07.00 – 21.00

Vrijdag                        07.30 – 18.00