Spring naar content

Fysiotherapie in de Kersenboogerd

fysiotherapie kersenboogerdWij bieden fysiotherapie nabij de Kersenboogerd (locatie Nieuwe Steen 50). Goede fysiotherapie draagt bij aan het wegnemen van uw klachten. Het is voor ons daarom ook het meest belangrijk om de behandeling te vinden waar u het best mee geholpen bent. U kunt in onze praktijk terecht voor Dry Needling, yoga, preventie trainingmanuele therapiepersonal training en echografie.

Maak direct een afspraak 

Behandelingen

Onze behandelingen zijn specifiek gericht op het zo snel mogelijk wegnemen/oplossen van uw klachten. Naast reguliere fysiotherapie zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in pees– en gewrichtsaandoeningen, zoals schouder-, elleboog-, knie-, achillespees-, voet-, en nog veel meer verschillende klachten/aandoeningen.

Wij zullen, naast lichamelijk onderzoek, ook gebruik maken van echodiagnostiek. Zo kunnen onze fysiotherapeuten precies inzichtelijk maken waar uw klachten vandaan komen en daar een behandelplan voor opbouwen t.b.v. een zo spoedig mogelijk herstel. Daarnaast zorgen wij met met continue evaluatie en eventuele bijstelling van het behandelplan ervoor dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos en pijnvrij kunt bewegen.

Shockwavetherapie

Wij maken, anders dan gebruikelijke fysiotherapeuten in Kersenboogerd, ook gebruik van Shockwavetherapie. Dit is de meest recente innovatieve ontwikkeling voor de behandeling van (chronische) pijn en stimuleert het herstelmechanisme van het lichaam. Schockwavetherapie wordt onder andere succesvol toegepast bij klachten aan de achillespees, elleboog, hand, heup, knie, pols, schouder en voet.

Route

Woont u in de Kersenboogerd? Met de fiets of met de auto bent u binnen 6 minuten bij uw behandelaar.

 

Openingstijden

Met onze ruime openingstijden kunt u uw behandeling volgen op de tijd die voor u het beste uitkomt. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend op de volgende tijden:

Maandag                     07.30 – 20.00

Dinsdag                       07.30 – 20.00

Woensdag                   07.00 – 21.00

Donderdag                  07.00 – 21.00

Vrijdag                        07.30 – 18.00