Spring naar content

Echografie

Het belangrijkste voor een fysiotherapeut is het stellen van een juiste diagnose. Echografie kan daarbij een waardevolle bijdrage leveren.

Shockwavetherapie (ESWT)

ESWT geeft pijnvermindering, verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie en functieherstel. Na behandeling blijkt een operatie vaak overbodig.

Reguliere fysiotherapie

De behandeling kan bestaan uit oefentherapie en massagetherapie, advies en begeleiding van individuele en groepen patiënten met als doel het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en/of het voorkomen van (nieuwe) klachten.

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie.

Dry Needling

Dry needling is een nieuwere behandelmethode van de Nederlandse fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie.

Personal training

Zoekt u professionele begeleiding bij het sporten dan is een personal trainer wellicht iets voor u. Dan bent u verzekerd van een veilige en vakkundige trainer.

Verband en hulpmiddelen

Alle door ons verstrekte verband en hulpmiddelen worden tegen kostprijs aangeboden. Voor meer informatie en prijzen belt u 0229-268554.

Preventietraining

Zodra u als patiënt klachtenvrij bent, maar wel wilt blijven doortrainen om recidief te voorkomen, kunt u dat bij ons onder begeleiding doen.

Medical Taping Concept

Wellicht kent u de felgekleurde tapes al van wereldberoemde sporters. Sinds medio 2010 wordt bij ons het Medical Taping Concept (MTC) toegepast.