Spring naar content

Contact

Bij Instituut D&C -uw fysiotherapiepraktijk in Hoorn- zijn wij op veel manieren bereikbaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0229 - 268 554 op werkdagen tussen 08.00 en 18.00. Mocht u geen gehoor krijgen omdat wij bezig zijn, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Wij zijn zeven dagen per week van 07:00 tot 21:00 bereikbaar per e-mail en indien nodig bellen of mailen wij u dezelfde dag terug.

N.B. Wij lunchen van 12:30 tot 13:00.

Tijdens het behandelen nemen wij de telefoon niet op, zodat wij ons kunnen focussen op de patiënt die onder onze handen ligt. Wij hopen op uw begrip.

Indien u het antwoordapparaat heeft ingesproken, bellen wij u aan het eind van de werkdag terug. Dit kan dus ook ‘s avonds zijn.

Podologie bij Gezondheidscentrum Nieuwe Steen:
Marco-Paul Breijer: info@breijerpodologie.nl

Arbodienst bij Gezondheidscentrum Nieuwe Steen:
Preventix 088 – 700 7700 info@preventix.nl
Indien u voor de ARBO-arts komt, kunt u plaats nemen in de wachtkamer. U wordt opgehaald door uw bedrijfsarts. De koffie staat voor u klaar.

Logopedie bij Gezondheidscentrum Nieuwe Steen:
Logisch! Logopedisch Centrum (onderdeel van de LeekerweideGroep)
0229 212906
info@logischcentrum.nl

Adres
Nieuwe Steen 50
1625 HV Hoorn

Contact informatie
T: 0229 268 554
E: info@fysiotherapieinhoorn.nl

U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk per mail contact met u op (meestal dezelfde dag). Uw gegevens worden alleen gebruikt om u te kunnen bereiken.

    - -

    Ja, ik wil een videoconsult

    Inzameling voor Spieren voor spieren

    Indien u uw handdoek bent vergeten vragen wij u €1,- te doneren voor de eerste keer, €2,- voor de tweede keer, €3,- voor de derde keer, etc. Wij zullen alle donaties verzamelen en daarmee Spieren voor spieren steunen.