Spring naar content

Fysiotherapie in Zwaag

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Zwaag?

Opzoek naar fysiotherapie in Zwaag en omgeving? Dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden behandelingen die specifiek gericht zijn op het zo efficiënt mogelijk oplossen van uw klachten. U kunt bij onze fysiopraktijk in de omgeving van Zwaag daarom onder andere terecht voor echografie, manuele therapie, Dry Needling, personal training, preventie training, en yoga.

De beste fysiotherapie is altijd de therapie waar u het beste mee geholpen bent. Samen met u werken we gericht aan het wegnemen van uw klachten.

Maak direct een afspraak 

Behandelingen

Naast onze expertise in reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in pees– en gewrichtsaandoeningen, zoals voet-, achillespees-, knie-, elleboog-, schouder-, en nog veel meer klachten/aandoeningen.

Tijdens uw fysiotherapie in Zwaag zullen wij gebruik maken van echodiagnostiek als aanvulling op lichamelijk onderzoek. Hierdoor kunnen onze fysiotherapeuten precies inzichtelijk maken wat er in uw lichaam aan de hand is. Door continue evaluatie en eventuele bijstelling van het behandelplan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos en pijnvrij kunt bewegen.

Shockwavetherapie

Anders dan gebruikelijke fysiotherapeuten in Zwaag maken wij ook gebruik van Shockwavetherapie, de meest recente innoverende ontwikkeling in de behandeling van (chronische) pijn. Shockwavetherapie stimuleert het herstelmechanisme van het lichaam en wordt onder andere succesvol toegepast bij klachten aan de schouder, elleboog, pols, hand, heup, knie, achillespees en voet.

Route

Woont u in Zwaag? Met de fiets bent u binnen 6 minuten bij uw behandelaar. Met de auto is dat zelfs maar 5 minuten!

 

Openingstijden

Met onze ruime openingstijden kunt u uw behandeling volgen op de tijd die voor u het beste uitkomt. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend op de volgende tijden:

Maandag                     07.30 – 20.00

Dinsdag                       07.30 – 20.00

Woensdag                   07.00 – 21.00

Donderdag                  07.00 – 21.00

Vrijdag                        07.30 – 18.00

 

Klik hier voor informatie over een ischias.

 Rugklachten? U kunt er wat aan doen!

Instituut D&C is dé specialist in multidisciplinaire fysiotherapie in Hoorn bij Lage Rugklachten.

 2012 – Publicatie – Diagnostiek en behandeling van het lumbosacraal radiculair syndroom ten gevolge van een discusherniatie – Marc Paantjens