Spring naar content

Fysiotherapie in Hoorn

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Hoorn?

fysiotherapie kersenboogerdWij bieden fysiotherapie in Hoorn op Nieuwe Steen 50. U kunt bij ons in de fysiotherapie praktijk terecht voor reguliere therapie, shockwave therapiemanuele therapie, preventie trainingechografie, MediYoga, dry needling en personal training. Wij bieden fysiotherapie waar u ALTIJD mee verder komt. Samen gaan wij opzoek naar de behandeling waarmee u het best mee geholpen bent.

Maak direct een afspraak 

Behandelingen bij de Fysiotherapie in Hoorn

Tijdens uw behandeling bij de fysiotherapie in Hoorn is al onze focus gericht op het zo snel mogelijk wegnemen van uw klachten. Naast reguliere fysio zijn wij gespecialiseerd in veel verschillende klachten/aandoeningen. Dit betreft onder andere: slijmbeursklachten, gewrichtsklachten en peesaandoeningen, zoals achillespees-, knie-, elleboog-, voet– en schouder. Ook bij klachten met betrekking tot het hoofd en de nek kunt u bij ons terecht. Kortom, voor alle klachten aan het bewegingsapparaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast een uitgebreid lichamelijk onderzoek, maken wij ook gebruik van echodiagnostiek. Hiermee kunnen onze fysiotherapeuten precies inzichtelijk maken waar uw klachten vandaan komen. Vervolgens bouwen wij – op basis van deze onderzoeken – een behandelplan met  een zo spoedig mogelijk herstel als doel. Tijdens uw behandelingen blijven wij uw herstelproces continue evalueren. Wanneer de situatie er dan om vraagt stellen wij het behandelplan bij waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos en pijnvrij kunt bewegen.

Shockwavetherapie

Shockwavetherapie is een recente ontwikkeling voor het behandelen van (chronische) pijn. Het  stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van het lichaam. Als een van de weinige fysiotherapeuten in Hoorn zijn wij bevoegd om deze techniek toe te passen tijdens uw fysiotherapie om uw herstelproces te ondersteunen/versnellen. Schockwavetherapie wordt o.a. succesvol toegepast bij klachten aan de hand, pols, elleboog, schouder, heup, knie, achillespees en voet.

Route

Woont u in het centrum of in de buitenwijken? Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

 

Openingstijden

Met onze ruime openingstijden kunt u uw behandeling volgen op de tijd die voor u het beste uitkomt. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend op de volgende tijden:

Maandag                     07.30 – 20.00

Dinsdag                       07.30 – 20.00

Woensdag                   07.00 – 21.00

Donderdag                  07.00 – 21.00

Vrijdag                        07.30 – 18.00