Spring naar content

Daniëlle Clasen-Bos

Ik ben geboren op 1 september 1975 in Zeist. Op 26 juni 1997 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool van Utrecht opleiding fysiotherapie. Hiermee kreeg ik op 1 augustus 1997 mijn bewijs van bevoegdheid van fysiotherapeut (BIG nummer 39047460404).

In september 1997 volgde ik de initiële opleiding tot officier bepaalde tijd op het Koninklijk Instituut voor de Marine om hierna aan de slag te gaan als militair fysiotherapeut op de centrale Ziekenboeg te Den Helder. In september 2005 verliet ik na 8 jaar de Marine om aan de slag te gaan als manager en fysiotherapeut in Hoorn.

Op de Erasmus Universiteit heb ik de opleiding gevolgd voor strategisch accountmanager. Tevens heb ik in 2007 een vijf maanden durende na- en bijscholing Musculoskeletal Ultrasound / MSU; Opleiding Echografie van het Bewegingsapparaat gevolgd. Na tweeënhalf jaar besloot ik voor mijzelf te beginnen en richtte ik samen met Taksen de Nijs Instituut D&C op. Ik woon sinds 1998 in Hoorn met mijn man, dochter (2001) en zoon (2003).

Mijn expertise ligt bij echografie, schouder-, elleboog-, pols-, knie- en hielklachten, fysische techniek (shockwave) en peesaandoeningen. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd Dry Needling therapeut van de extremiteiten (de behandeling van de spieren van arm en been) en de wervelkolom. Mijn expertise met dry needling ligt bij nek-, schouder – en hoofdpijnklachten en heup- en bilklachten die men vaak ziet bij vrouwen van middelbare leeftijd. Tevens ben ik bedrijfshulpverlener en gecertificeerd AED-gebruiker en kan ik reanimeren.

Pijnvrij functioneren? Dat gun ik u óók!

Bel of mail voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in. Ik ben op de praktijk aanwezig op maandag (ochtend, -middag en -avond), dinsdag (07:30-18:00) en donderdag (07:30-18:00) en daarnaast houd ik mij thuis bezig met de administratie en boekhouding van alle praktijken. Ik ben zeven dagen per week te bereiken per mail; clasen@fysiotherapieinhoorn.nl

 

 

qr daan

 

 

 

QR-code D.H.A Clasen-Bos


Taksen de Nijs

Ik ben geboren op 21 juli 1979 te Hoorn. Na wat omzwervingen via technische scholen (LTS, MTS, HTS) ben ik in augustus 2001 begonnen aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) om in 2005 af te studeren en te beginnen als docent LO op een basisschool te Amsterdam. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik kennis gemaakt met het vak fysiotherapie en zo is mijn interesse in het vak ontstaan.

In het voorjaar van 2006 heb ik het stoelmassage bedrijf Feeling Nijs opgericht en heb ik grote opdrachten voor de ABN AMRO uitgevoerd. In september 2006 startte ik met de verkorte opleiding fysiotherapie te Utrecht. Op 7 juli 2009 kreeg ik mijn bachelordiploma Fysiotherapie en Bewijs van Bevoegdheid (BIG nummer 49911597804).

In 2009 heb ik  de vijf maanden durende na- en bijscholing Musculoskeletal Ultrasound / MSU; Opleiding Echografie van het Bewegingsapparaat gevolgd. Tevens ben ik uitgebreid geschoold in het gebruik van de ATDS-Fittest. In 2015 behaalde ik mijn Master of Science Manuele Therapie bij de SOMT.

Ik ben sinds 2013 gecertificeerd Dry Needling therapeut van de extremiteiten (de behandeling van de spieren van arm en been) en de wervelkolom sinds 2014. Eind 2014 kwam daar de opleiding Dry Needling Kaak en Hoog Cervicaal bij. Mijn expertise ligt bij echografie, oefentherapie, schouder-, elleboog-, knie-, heup- en hielklachten, chronische lage rug– en nekklachten. Tevens ben ik bedrijfshulpverlener (BHV’er) en gecertificeerd AED-gebruiker en kan ik reanimeren. Ik geef u graag aan de hand van persoonlijke en alledaagse voorbeelden inzicht in de herstelbelemmerende en beïnvloedende factoren waarom u mogelijk niet herstelt.

Eind 2017 heb ik de cursus EnergyControl van Stans van der Poel gevolgd. Stans van der Poel heeft als longfunctielaborante een verband gelegd tussen diverse klachten en een ontregelde ademhaling. Zij heeft vanaf 1993 met mensen gewerkt die last hadden van chronische vermoeidheid (CVS), Burn-out, ME, fibromyalgie, diabetes en overgewicht, COPD maar ook met topsporters. Zij heeft haar eigen meetapparatuur ontwikkeld. Haar systeem is ook door het AMC wetenschappelijk beproefd en positief beoordeeld. (Evaluation of rehabilitation programmes in work-disabled chronic fatigued patients). Verder is zij co-auteur van boeken als “Chronische vermoeidheid, nooit meer” en “De hardloop revolutie”.

Geboren en getogen in Hoorn en sinds 2018 papa van een prachtige zoon en eind 2019 is daar een mooi mannetje bijgekomen. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdagmiddag en -avond, donderdag en vrijdag.
Ik ben te bereiken per mail: info@fysiotherapieinhoorn.nl.

 

 

Nathan Ruppert

Ik ben geboren op 4 januari 1990. In 2006 ben ik begonnen aan de CIOS in Haarlem en heb daar mijn diploma Sociaal Bewegingsagoog gehaald. Daarna ben ik heb ik aan de Hogeschool van Amsterdam in 2014 mijn bachelordiploma Fysiotherapie behaald (BIG nummer 69918872804). In 2014 ben ik begonnen als zelfstandig fysiotherapeut. Hierbij maak ik gebruik van de kennis en kunde van Instituut D&C.  Mijn affiniteit ligt door mijn vooropleiding bij de oefentherapie in de breedste zin. Tevens ben ik bedrijfshulpverlener (BHV’er) en gecertificeerd AED-gebruiker en kan ik reanimeren. Eind 2017 heb ik de cursus EnergyControl van Stans van der Poel gevolgd.  Ik ben aanwezig op maandag t/m vrijdag en te bereiken per mail: info@nrft.nl

Esther Sierksma

Na een half jaar stage te hebben gelopen bij Instituut D&C ben ik sinds 2018 zelfstandig praktiserend fysiotherapeut bij Instituut D&C. Doordat we intensief samenwerken maken we optimaal gebruik van elkaars expertise. Samen schrijven we behandelrichtlijnen zodat we de kwaliteit en behandeling uniform houden binnen de praktijk. 

In 2013 ben ik afgestudeerd als doktersassistente waardoor ik veel medische kennis heb opgedaan. Tijdens mijn opleiding tot doktersassistente heb ik een cursus sportmassage gevolgd en met succes afgerond. Sindsdien werk ik als sportmasseur naast mijn opleiding fysiotherapie. De sportmassage doe ik in combinatie met cupping. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat deze combinatie tot goede resultaten leidt.

Naast deze opleidingen heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals medical taping, cupping, EHBO, reanimeren (AED) en de opleiding tot personal trainer. Eind 2017 heb ik de cursus EnergyControl van Stans van der Poel gevolgd.

In de wintermaanden ben ik veel te vinden op de ijsbaan in Hoorn als schaatsinstructrice en de rest van het jaar ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden op de racefiets.

In April 2018 ben ik afgestudeerd (BIG nummer 29924144004). In september start ik met de specialisatie voor oncologisch fysiotherapeut. Afgelopen jaar heb ik mij gespecialiseerd in dry needling van het bewegingsapparaat.

Mijn affiniteit ligt bij een persoonlijke aanpak en begeleiding. Ik vind het belangrijk om ook naar de persoon te kijken en niet uitsluitend naar de blessure. U kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag  per mail: Esther@fysiotherapiesierksma.nl

Nadesja Abdul Rasjid

Nadesja is in 2019 de praktijk komen versterken en is er op woensdag en vrijdag. Zij ziet hartrevalidatie-patiënten en COVID19-patiënten en is naast regulier fysiotherapeut gespecialiseerd in Dry needling en Shockwave. (BIG nummer 49919866204). Nadesja is bereikbaar per mail: info@fysio4tomorrow.nl

 

Jeroen Tembel

Per 01-01-2020 hebben wij een nieuwe collega. Zelfstandig fysiotherapeut Jeroen Tembel van Health Quarters is naast regulier fysiotherapeut met jarenlange ervaring, ook echografist van het bewegingsapparaat, dry needler, shockwave therapeut en revalideert al jaren (top)sporters met bijvoorbeeld knie- en enkelklachten. (BIG nummer 99911469004)

Jeroen is er maandag tot en met vrijdag en bereikbaar per mail: Jeroen.tembel@health-quarters.nl

Marco-Paul Breijer

Marco-Paul is naast registerpodoloog met specialisatie kinderpodologie en sportpodologie, echografist MSU Voet & Enkel én de huispodoloog van hockeyclub WFHC Hoorn. Hij kan op maat gemaakte werkschoenen, zomerschoenen (http://zomervoeten.nl/) én skischoenen maken. Podologie is direct toegankelijk; u heeft dus geen verwijsbriefje van de huisarts nodig en wordt vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. Marco-Paul is al jaren de Dutch Bootfitter (http://www.bootfitter.nl/) voor skiënd Nederland en nu ook in Hoorn! Op vrijdag houdt Marco-Paul praktijk bij Instituut D&C. Meer informatie of een afspraak maken? www.breijerpodologie.nl info@breijerpodologie.nl of 0229-745066.

Ruud Rotteveel

In zijn praktijk helpt Ruud Rotteveel mensen met chronische klachten. Hierbij gebruik hij leefstijl als medicijn met als doel verstoorde lichaamsfuncties (echte oorzaken) op te lossen. Zijn behandeling is gebaseerd op kennis uit de Orthomoleculaire Geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). Wat dat precies inhoudt kunt u via onderstaande link lezen.

Wat is orthomoleculaire geneeskunde en kPNI? (en hoe ik jou kan helpen)

Zakelijke gegevens Revolutionair Gezond

  • KVK nummer: 69154074
  • BTW nummer: NL206681690B01
  • IBAN nummer: NL37 KNAB 0256 4215 52
  • MBOG lidnummer: 1211-TL
  • AGB zorgverlenerscode: 90063634
  • AGB praktijkcode: 90104321